KNAP Drip Vitamine Infusen
Hard gewerkt? Jet Lag? Weerstand boost nodig? Of simpelweg een vitamine tekort? Vanaf nu kun je bij KNAP Clinic terecht voor een serie KNAP Drip Vitamine Infusen. Deze infusen (ook bekend als IV Nutriënten therapie) kunnen helpen om jouw weerstand een boost te geven, jouw huid van binnenuit te verbeteren of bijvoorbeeld hulp bieden bij sportherstel en ter ondersteuning van cryo(lipolyse) behandelingen. De vitamine infusen zijn ook geschikt voor cliënten met een vitamine tekort. Voor cliënten die het advies hebben om extra Vitame D te gebruiken zijn de KNAP Drips een uitkomst.

Meer informatie over de Vitamine Infuus behandeling
Het fijne van Intraveneuze Vitamine & Nutriënten therapie is de versnelde werking. De vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten worden door een infuus direct in de bloedbaan ingebracht waardoor alle stoffen snel opgenomen worden door het lichaam waardoor het lichaam een´boost´ krijgt.

De infusen kunnen onder andere hulp bieden bij het boosten van het immuunsysteem, het vertragen van anti-aging effecten, ondersteuning bieden bij herstel na sport, helpen bij het in balans brengen van het hormoonsysteem, hulp bieden bij chronische vermoeidheid, migraine, stress en slaaptekort.

We hebben vijf verschillende KNAP Drips waar uit gekozen kan worden afhankelijk van de indicatie. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een Custom Drip waarbij de samenstelling van het infuus helemaal op maat wordt samengesteld.

Alle infusen zijn gebaseerd op ´De Myers Cocktail´. Dit cocktail is in de jaren 60 samengesteld door Dr. John Myers, internist in het Johns Hopkins Hospital in Baltimore. Dit inmiddels zeer bekende resultaatgerichte cocktail is de basis voor iedere KNAP Drip.

De Myers cocktail bestaat uit:
Magnesium
Calcium
Vitamine C
Vitamine B-complex
Vitamine B6
Vitamine B12

Afhankelijk van de KNAP Drip die je kiest wordt de Meyers cocktail verder uitgebouwd.

Vitamine infusen zijn al (tientallen) jaren lang een enorme trend in de beauty en anti-aging wereld en menig celebrity laat wekelijks een infuus aanbrengen om de weerstand en energie levels te boosten. Daarnaast helpt een Drip om het lichaam volledig te hydrateren. De KNAP Drips zijn te boeken vanaf 8 april op zondag tussen 11-17 uur.

KNAP ´Performance´ Energy Drip
De samenstelling van dit infuus is op basis van magnesium en kan direct helpen om zowel fysieke als mentale prestaties te boosten en de gevolgen van een Jet Lag te verlichten. Deze drip kan helpen om ontstekingen te verminderen en levert een energieboost evenals volledige hydratatie.

KNAP ´Beat it´ Vitamin Drip
De samenstelling van dit infuus is op basis van vitamine B en vitamine D. Deze vitaminen kunnen de weerstand een boost geven waardoor de kans op ziek worden minder wordt. Daarnaast kan de Drip een energieboost geven en helpt het om het lichaam te ontgiften.

KNAP ´Forever young´ Beauty Drip
Laat de huid stralen met een samenstelling van Zink en glutathion. Zink speelt een belangrijke rol voor een gezonde huid en gezond haar. Glutathion bestrijdt vrije radicalen die pigmentatie van de huid kunnen veroorzaken. Glutathion is de meest krachtige antioxidant die de cellen helpt zichzelf te beschermen. Daarnaast zorgt deze Drip voor een volledig hydraterend effect waardoor de huid op haar mooist zal zijn. Sommige cliënten hebben extra supplementen nodig voor haar en nagels en de ´Forevery young´ Drip vult dit tekort aan.

KNAP ´Detox your body´ Sport Drip
Dit infuus is op basis van Alpha Lipon. Deze stof helpt bij het detoxen en sporten door de afvoer van afvalstoffen te boosten en het lichaam te ontgiften. Dit infuus is tevens een mooie aanvulling op cryo(lipolyse) behandelingen en de LPG behandelkuur waarbij vet los wordt gemaakt. Dit infuus helpt bij het afvoeren van deze vetstoffen voor een sneller resultaat.

KNAP ´I want it all´ Everything Drip
Dit infuus is perfect voor wie een mega boost kan gebruiken. De ´I want it all´ samenstelling is goed in te zetten bij een Jet lag, een nacht doorwerken of een nachtje doorhalen voor plezier. De hydratatie wordt hersteld, het lichaam wordt ontgift en de Drip levert een directe energieboost.

KNAP ´Because I simply am a VIP´ Drip
Dit infuus wordt helemaal op maat gemaakt om aan de wensen van de cliënt te voldoen. In overleg met de arts wordt gekeken naar welke samenstelling het beste aansluit bij de doelstelling. Voor VIP´s only.

• De KNAP Drip Vitamine Infusen zijn niet geschikt voor mensen onder 18 jaar of in geval van zwangerschap.