De One-stop-shop voor de echte SnoB.

Ons warenhuis staat voor meer dan alleen producten, The House of Snobs geeft u een totaal beleving voor een hele dag shoppen.
Desiree en Robert hebben met veel succes een inmiddels bewezen concept neergezet waarin u meegenomen wordt in een beleving die alle zintuigen doen prikkelen. Van niche geuren tot exlusieve kleding, van Föhnen tot cosmetische ingrepen, van home accessoires tot high end diamanten, de beste koffie of als toet een heerlijk glas champagne aan de bar.

Deze winkel is niet in New York, Abu Dhabi, London of Amsterdam maar gewoon in Enschede. Aan het H.J. van Heekplein nummer 1.

De mensen achter de House of Snobs zijn een verzameling van de beste mensen in hun vak, wij stellen deze mensen met veel trots aan u voor onder het kopje “deelnemers” op deze site, maar natuurlijk ook in de winkel wanneer u bij ons langskomt.

Wij willen u dan ook vragen of wij u mogen meenemen in de SnoB beleving van de House of Snobs, en heeft u geen tijd dan presenteren wij u graag onze webshop www.nederveencosmetics.nl waar u alvast de mooiste geuren kunt proberen met onze unieke sample service.

Wilt u alvast meer zien van onze producten en diensten dan raad ik u van harte aan om op instagram te kijken bij www.instagram.com/houseofsnobs
Tot snel!

Robert Nederveen

Robert Nederveen

Founder

Desiree Kuipers

Desiree Kuipers

Founder