Ai Yori Eyes and More

Iedereen wil wel prachtige lange, volle wimpers. 
Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange 
tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions. Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit. Alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien.

Nieuw in de salon: Lycon Waxing!
Waxen is een moderne manier van ontharen die snel aan populariteit wint.
Lycon: de beste wax ooit! Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm, vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid, geen huidirritaties of roodheid, haartjes blijven langer weg en komen minder vaak en zachter terug. Verrijkt met aromatische oliën.

Ontdek bij Ai Yori Eyes And More de mogelijkheden en wie weet mag ik u binnenkort verwelkomen in de schoonheidssalons van House of Snobs.

Telefonische contact kan tijdens openingstijden van House of SnoBs op 053-4318771 of direct contact dan ben ik mobiel bereikbaar op 06-54363764

Kijk voor meer informatie op www.aiyori.nl

AI YORI
H.J. Van Heekplein 1
7511 HL  Enschede
Tel. 06-54363764
E-mail: info@aiyori.nl